Условия за доставка

Условия за доставка

Уведомяваме Ви,

че сайтът не прави проверка за наличностите и количествата на продуктите към момента на поръчка Ви! Наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!

Доставката се извършва с наш транспорт или с куриерски фирми от 1 до 3 работни дни след датата на поръчката. Поръчка над 100 лв с ДДС  ще Ви бъде доставена от "Офис ХИТ" ЕООД БЕЗПЛАТНО на територията на страната. Поръчка под 100 лв. с ДДС е за сметка на получателя по действащите куриерски тарифи.

 

Начини на плащане:

Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 10:00 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.

Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Офис ХИТ“ ЕООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.